Opět jde o verše, které si Manic přivlastnil neprávem - případné zájemce mohu odkázat i na původní zdroj, z něhož byl tento text bez jakékoliv další úpravy včetně názvu zcizen. V mém portfoliu zde budou verše teprve příležitostně umístěny.
03.03.2013 00:37:21 | Amonasr