Dotek anděla
Anotace: Krátká, smutná básnikča
Škrábance a jizvy lemují mé tělo,
vybavují se mi vzpomínky,
které mé oko zřelo.
Na bitevním poli,
všichni vojáci padli.
Z mrtvol a porážky,
vine se tu puch
a pro mě si přichází
nebeský duch.
Mé oči se zavírají,
dotek anděla pociťuji.
Komentáře (0)