si unavená včela
co to chtěla
všechno vydržet
až do roztrhání těla
se sluncem vstávat
se sluncem uléhat
spolu
ve spěchu do mechu
zapadat
ztratím se za obzor
tvých tajných snů
nechám uplynout
pořádek opuštěných dnů
odpusť mi
Václav Mikuda Západ nad vypuštěným rybníkem 2006
každý má svůj horizont...někdo jej překročí jiného před ním stáhne bažina...
22.11.2012 08:39:37 | enigman
Zdravím Tě. Krásná záležitost.
Snad je to o muži
jež mnohé vydrží
však stereotyp ubíjí
půlnoc na věži odbíjí
ty v podobě vodních par
zmizíš nad horami abys dál
žila životem hodnotným a plný
po boku s milovaným mužem pod paprsky Luny...
Klaní se M.K. Kudlák
16.11.2012 21:03:09 | kudlankaW