Anotace: Jedná se o mou prvotinu. Vím, že nestojí za nic, ale než posměšky bych uvítal rady čeho se při psaní básní vyvarovat (např. Cimrmanův absolutní rým ap.)
Přemýšlím.....kolikrát to tam je? to nepiš. a musíš psát něco víc než rýmy...ale čti si tu jiné lidi a posuneš se...:-)Vždycky je kam.
29.11.2012 21:32:24 | Robin Marnolli