Anotace: hořkosti
Ty basně,co nemají jména
na chodniku v louži
myšlenky soudí
nepopsaná stěna
když někdo napíše
potom jen čeká
když se leká
své vlastní lži
co stráží
si studenské svědomí
co muselo utíkat
smutné je mlčet
nic neříkat
vypsat si
Hořkosti
HOŘKOSTI.