Z očí jiskry svit
nemohu ustoupit.
Amoruv šíp byl vystřelen
a já jím byl zasažen.
A chtěl bych ti říct
a své srdce dát.
Nemohu ani jíst
a musím se ptát.
Budeš mi za to stát
a budu moct po tvém boku stát?
Mohu ti důvěřovat?
A budeš jí ty za to stát? Bude ti ona moci důvěřovat? ;-)
24.12.2012 15:24:37 | muchomůrka bílá