pracovněprávní
Anotace: Konce bývají začátky,ale ty prostředky mám nejraději
zkušební lhůta nám běží
po lince provizorních chtíčů
v zásecích
v náhodných slovech
v písku psaných
do cesty mořských vln
tak proč v tom tápeme
stále se s něčím perem
proč naše síly působí
opačným směrem
a od sebe nás nutí jít
jdu sama po lávce
co povodeň boří
srdce mi hoří
před sebou cestu složitou
měli jsme krátké spojení
splynutí v jedno tělo
škoda že
na dobu určitou
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kirsten, střelkyně1, Satha, poeta, Joe Vai
Komentáře (6)
Komentujících (3)