Anotace: ...
Něha tančí vakuem,
do vlasů mi vplétáš sliby,
miluješ to, jaká jsem,
moje přešlapy a chyby.
Svádíme se, flirtujem,
rumbě odevzdaný těla.
Už mě znáš, víš, jaká jsem,
co mám ráda, co bych chtěla...
Rveme se a bojujem.
Tango. Dusno. Rány sílí.
Nesnášíš to, jaká jsem.
tak jsme, myslím, dotančili.