Až pochopím i holou větu
bez znalostí ironie
Vykřičím já všechno světu
bez skrupulí, nezdvořile
Až pochopíš mou duši jemnou
bez znalostí mé integrity
Uvidíš mou součást temnou
sny, jenž byly zneužity
Až pochopí ty něžná slova
bez znalostí gnoseologie
Započne se "jiná" doba
pro umírající kopie