až se vrátíš z těch tvých výletů na měsíc
s úsměvem od ucha k uchu
a plnou náručí duhových meteorů
možná se tvému mozku konečně dostane dost vzduchu
a budeš se chtít omluvit
za všechny ty vesmírné avantýry
já už tu nebudu
vezmu roli toaletního papíru
a na celých patnáct metrů
ti napíšu všech 679 důvodů
proč nechci žít (ten tvůj) život na míru
den po dni přesně podle plánu
zatím co ty
oblbuješ Venuši
tak tohle je skvost.. pro takového dysfunkta, jakým jsem já..
10.12.2012 12:28:55 | tenflipskáj dysfunkt
hmm, dobrý dílo a originální obraty který nejsou profláknutý,celkem fajn pojaté což neubírá dílu na zdělení..jo ty vesmírný avantýry :-) Takže tady za plnej počet zaslouženě ! Jo a to s tím toaleťákem zajímavé teda :-))
19.11.2012 13:10:05 | xoxoxo