Anotace: Vítr vane odevšad, rozfoukává chmýří klidu a myšlení, měl by dostat přes ruce, nebo snad oni přes ústa?
Sbírka: Ozvěny nočního ticha
Šílenství v papíru,
z hříchu,
překryrté iluzí
našeho smíchu.
Těžce a hravě,
šílenstvím házím,
ve svojí hlavě,
krásu obcházím.
Můj obličej smáčí,
pláč oblohy naší,
a co když teprve,
jsou-li to kapky naší krve.