Oni
Anotace: Vlastně vůbec nemám zdání o tom, o co vlastně jde, jen jsem skládal slova. :)
Jdou k nám z dáli
a jen tiše mluví...
Jako by se ptali,
jak vypadají.
Nikdo neví zda-li
jsou bohatí či chudí...
Jakoby se smáli,
že poslouchají.
Nikdo neví zda-li
smějí se a poslouchají,
jestli tiše mluví,
ani to, jak vypadají.
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)