Praha
Ta s prsty deště
Hrajícím v okapech
Sta kostelů a chrámů
S tmou v loubích mostů
A tvrdým krokem kurtizán
Ta s obzorem vklíněným do hradčanské hrsti
S vontskými vzkazy na vratech
Ta s cinkotem tramvaje
Ukončete výstup a nástup
Poslední vlak do stanice Depo Hostivař právě odjel
Ta kamenná tvář s roztančenými domy
Nahá, syrová zář. Holky, pouta a neony
Ta se slepým hodinářem a opilým houslistou
Ta, co dala název jaru
Mladá dáma s pusou od Budvaru.
Přečteno 390x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
Komentáře (3)
Komentujících (3)