dnes jsem pozorovala, mimo jiné, hejno dětí... starší bratr opečovával toho mladšího, že jsem v danou chvilku přišla a říkám, ne, udělá to sám... ale jeho nasazení pomáhat je skvostné, ale nezdravé...malou Anežku, natolik nešťastnou, že využívá všeho, aby nemusela nic... zanedbanou holčičku, co dnes začala povídat, smát se a okoukala mazlení... malou Karolínku, která si mě oblíbila a dost hlasitě svou lásku dává najevo...malé miminko, které má v očích tolik, tolik modra... svázala bych svět, kdybych nemohla a neuměla vidět v jejich očích radost... :-)
13.07.2017 01:13:03 | zelená víla