~~~~~~~
Ve starém kufru ♥
Svatební šaty po prababičce
v tom starém kufru z proutí
vidím to jak ve starém filmu
jak se v nich prababi kroutí.
I klobouček s mašlí krajkovou
střevíčky a jednu suchou růži,
bílý motýlek a fajfku měchovou
jo,takový bývali kdysi muži.
V rámečku obrázek,svatební slib
i zlatý kroužek tu musí někde být
v kapesníčku ve svatební vestě
nic těm pra,pra nestálo v cestě.
Pak stará fotka z cesty svatební
prý chtěli přes Velkou louži,
naštěstí „Titanic“ nestihli o dva dny
do konce života už vyhli se moři.
Šťastně si prabábi,praděda žili
jenom ty památky v kufru tu zbyly.
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~