myš
V lesním tichu šmejdí myš,
Běhá, skáče, hledá skrýš.
Asi něco tuší.
Slyší, vždyť má uši.
Co se asi bude dít?
Měl bych se já rychle skrýt.
A je tu další problém:
Nevím kam.
V mikrosvětě jsem já obrem.
Rychle vzpomínám......
Nejde to, a tak běhám sem a tam.
Lesem.
Poblázněný neschopnosti děsem.
Co tím chci říct?
Že nikdo není esem.
Komentáře (0)