Korzet

Korzet

Anotace: ...

příjemný materiál přilnutý k tělu

šňůrka na zádech znovu píše křížky

háčky semknuté k sobě si šeptají

silueta těla se svůdným pasem

promlouvá krásným hlasem

až se ti dech tají časem

pojď blíž jen pojď sem

však v zákulisí za lesem

jen co řád dovolíš povolit

vlídná silueta zboří se hned

právě jak ten dům z karet ...
Autor Lonely.girl, 22.11.2012
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, kikis, Jozef Bojanovský, V.N.Losinský, honnnzik, Petbab, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Kouzelná šňůrka s háčky až povoli,
vyšroubuj pojistky po tmě to nebolí.
Moc jsem se bavil.Děkuji.

01.07.2013 13:59:46 | Jozef Bojanovský

líbí

hm. dobrý.

22.11.2012 12:43:43 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel