O tobě
Nemůžu najít vhodná slova,
jsi to nejlepší,
s tebou změnila se doba.
S tebou je všechno jiné,
tak zvláštní, smysluplné.
Trpělivost, láska, květiny,
nespočet orgasmů během vteřiny.
Vykouzlíš mi úsměv na tváři,
hvězdy se i ve dne rozzáří,
plujeme nekonečným vesmírem,
oděni jen barevným papírem.
O tobě nejde jen tak něco psát,
dá se jen radovat a smát.
Ukrytý poklad vynořený z hlubin,
naplnil jsi mé srdce včetně skulin.
Mé v mrazu slunce hřejivé,
mám už přání jediné,
prosím tě, upřímně
MILUJ UŽ JEN MĚ.
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Danger, Jiná
Komentáře (3)
Komentujících (3)