Jsi a nejsi
Tam kde mysl
postrádá smysl..
Neutečeš.., musíš čekat
na nevyslovenou
..otázku.
Otázku o lásce
kde chybí milenci..
V prostoru..,čase
na mýtině
..ztracenec.
Ztracenec s iluzí
na rtu..
Příchuť..,cukrové vaty
co slepí Ti
..vlasy.
Vlasy, které nepohladíš
chceš..
Nemůžeš..
..nejsi..
a jsi tu..
Přečteno 506x
Tipy 8
Poslední tipující: kudlankaW, enigman, Petbab, Isquieasuus, Joe Vai
Komentáře (4)
Komentujících (4)