Anotace: Klidný výlev pod tlakem přestárlého dítěte.
Sbírka: Ozvěny nočního ticha
Co vlastně touha je,
je to vlastní slabost,
či lidská marnost,
nebo chuť posunout okraje?
A co vlastně jsem,
jakou to roli hraji,
a kolik mám jmen,
hniju nebo zraji?
Jsem muž nebo žena,
člověk nebo zvíře,
jaká na nás platí měna,
to nedozvím se na papíře.
Jakou mám sám cenu,
a čím se váží krev,
čím liším se od hlenu,
co je zrno a co plev.