Kytara
Anotace: Jaká blbost člověka nenapadne, když si brnká na kytaru :-)
Říká se, pes je nejlepším
přítelem člověka
Na povel dává pac,
zavětří, zaštěká
Takhle to bylo možná zastara
Ale mým nejlepším přítelem je má kytara
Šest strun a dřevěná celá
Je nejvíc, co jsem kdy chtěla
A když už nechceš žít
jako dřív, postaru
Každý si najdi svou
dřevěnou kytaru
Třeba tě všechno už nudí
A nebo psí čumák studí
V ten moment neváhej
zazpívej
zabrnkej
Tiše si něco přej
Rozdávej
Pomáhej
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, hanele m., Mr.kev
Komentáře (4)
Komentujících (4)