Toužebný, jahodový Luciin sen...
Napiš mi na předloktí
s jahodovou příchutí
jak moc jsme se chtěli
a jak málo jsme měli..
Sen jež stačí
pro let do neznáma...
...neslibuji...
Neumím...
Nechci být v tuto chvíli
ani ani na vteřinu
sama...
Přijď.., spánek zpestří
mé vadnoucí srdce.
Touha, jež mě popadá
kterou kočírovat nechci...
...jen.. kočírovat nechci...
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Urban, Madanik, poetka, Sarah, Joe Vai
Komentáře (5)
Komentujících (3)