měňák
Anotace: Asi to každá známe :)
..
..
měňák
co zas chceš v tuhle noční dobu
zas a znovu
den co noc a noc co den
kdy snít mám já svůj
něžný sen
kdy snít mám
když ruku kladeš na má místa
oč ti jde vím dozajista
neskromně se dožaduješ
na mejch snech si jen tak pluješ
škemráš
prostě mám měňák
tak se odval
pochop a koukej v klidu spát
nechtěj a nepros
tak to bejvá
měj mě rád
ty nevíš vo co běží
měňák ti v lebce leží
otázky stále dokola čtverce
hleďme
oblastního herce
jak svou roli nezvládá
nehledej tajemství
hlavičko plavá
přijmi ten fakt že dnes
MĚ ŇÁK bolí hlava
Přečteno 448x
Tipy 13
Poslední tipující: Robin Marnolli, čiči, hanele m., Aťan, Joe Vai, Jan Voralberg, Písnička...
Komentáře (4)
Komentujících (3)