Anotace: aneb cesta v tramvaji...
Moc lidí jak tlustých much!
Hodně dýchají, dochází vzduch!
Domů, rychle, mimo ten puch!
Jasné, stručné, výstižné.
25.11.2012 12:53:13 | Inna M.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?