Anotace: "Všechno je jed, ve všem je jed. Záleží pouze na dávce." Nebo ne? Proč tak pesimisticky?
jenže metoda pokus-omyl už se mnohým stala osudnou...
25.11.2012 15:15:11 | Tanecnice
Díky takovým však už mnohá "příliš" známe a můžeme se tak poučit z jejich chyb. A na zbytek se pochopitelně dají použít méně riskantní metody.
25.11.2012 17:56:56 | czbero
Log partičního koeficientu je sympatická paralela :).
Jinak ta první závorka mi přijde trošku navíc, hl. ty kůzlata... to jenom, abych si do něčeho rýpnul, my samozvaní kritici to tak máme. :)
Líblo se mi to.
25.11.2012 12:46:37 | milk-fed gimp
Co myšlíš tím "navíc"?
Závorka mi tam nesedí, ale nedokázal jsem ji vypustit, obsahově mi přišla důležitá.
25.11.2012 14:27:09 | czbero
Tím "navíc" myslím přesně to, co říkáš v druhé větě.
Přesně, jak říkáš, mi to tam nesedí - no a pokud je to významná myšlenka, což souhlasím, že je, a nedaří se ji zakomponovat do textu.. nemělo by z toho vyplynout "zpátky ke kreslířskému prknu"?
Pokud ti klíčová součástka... držme se chemie... pokud ti výrobní proces chrlí do výroby nečistotu, pak ho musíš buďto změnit nebo přefiltrovat tak, že už to nebude vadit. Tak jako tak by ti nečistota neměla kontaminovat produkt.
25.11.2012 14:32:46 | milk-fed gimp