Anotace: ...
Začli jsme kladně
skončili - na dně
co začne zčerstva
ukončí zvěrstva
vášeň je slepá
z temného sklepa
rozumu v hlavě
jak po popravě
Tak to někdy chodí.
26.11.2012 15:55:23 | Robin Marnolli
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?