Ach!
Zápočty se blíží.
Nad učením,
mé oči se klíží.
Teorie, analýza,
literatúra, manikúra,
tajemná jak "Mona Líza".
Onomastika, a z UJCESu.
Bože, dej ať je hurikán!
Jinak si kouli ponesu.
Espaňol a espaňola!
Pár slovíček nadrtím.
Rozmáznou mě jako mola.
V očích nekonečný děs.
A hlava v pejru!
OSU to mě radši sněz!