Anotace: Hm, schválně jestli někdo pozná, ke komu (čemu) v té básni mluvím. (16.09.2011)
Potřebuješ ven.
Na vzduch.
Dýchat.
Dát si cigaretu a zapomenout.
Rozlétnout se
do všech světových stran.
Opít se a pak se
hystericky smát.
Trochu smutně,
trochu zoufale.
S podtextem beznadějné touhy.
A nebo aspoň poodejdi.
Za roh,
za pole nedozrálých slunečnic,
/já taky potřebuju trochu soukromí/
odlétni do astrálních končin,
kde není nic nemožné,
kde nebolíš.
prosím
LEŤ!
Najdi si jiné srdce, parazite.