Anotace: poslední dobou mám kolem sebe jen lidi, co se nedokážou radovat z maličkostí a jsou ve svém životě nešťastní, tak tohle je pro ně...
Já, cizinec z jiného světa
na nebeskou klenbu pohlížím
jak motýli a ptactvo sem tam létá
nad smyslem života přemýšlím.
Jak bílé mraky pomalu se sunou
tou jasnou modrou září
jak slunce soupeří s lunou
a ani jeden z nich se nepřetváří.
Já, milovníkem pozemských krás,
ač s mladým tělem, duši staletou mám
a z hrudi prýští mi nekonečný jas
proč žít a milovat už nehledám.
Já, ničitel smutku, já přináším štěstí
a do temných dní světlo vnáším.
Jak pralesem si mé světlo klestí
cestu, která do života vás přináší.
Já jsem ten, kdo do deprese vaší
potichu vejde a všechno zpřehází
a nenápadně, však z jasnou destrukcí
smutek z vašich životů vyhází.
Takovou moc, já, cizinec z jiného světa,
takovou a ještě větší moc já mám,
však abych uzdravit tě mohl zcela
najít musíš si mě sám.
Když budeš chtít a budeš po mě toužit
když půjdeš pro mě na samý světa kraj
pak stačí jen nad krajinou kroužit,
pak jak vítr s motýlem si hraj.
A já objevím se, žádný strach.
Když nechceš truchlit a chceš mě znát,
trochu se snaž a já objevím se rád,
jsem totiž Radost
na každý pád...