prchám parkem
skrz listy poprchá
večerní bouřka
ještě jednou
vyřknu to šťavnaté NE
zakážu si číst
další list
z knihy nebo z oblaků
z kávové sedliny i z náznaků
vlastní dceři
věštit z ruky osud
blýsklo se - po otci
v kotci psi zavyli
samotáři
její tvář se na mě tváří
vždycky mile
samotáři
tři promile ranní norma
prchám parkem
večerní bouřkou
klopýtám k tvým dětským nohám