Anotace:
jedlé sny, mami
sněz ji, dokud jsou ještě léta
a léta osmdesátá, jsme chudí a na vodě
má oteklý ret
piha jemné na puse
berušky
promiň, že jsem ti hrstí chilli setřela pot a rtěnku
klevetí ve vodě modré
voják jak stehno límec promáčený
od voňavky
voják svou Mantru přenechal rejnokovi
mlýn i korály
jako jo, je to k sobě.. ale přesto pořád samostatný tak nějak - pro mne je "nejschůdnější" asi prostředek
28.11.2012 22:45:17 | hanele m.