Bodotávek
Anotace: Prý je ledová královna. Nevšiml jsem si.
Drží mne za ruku
královna ledová
namísto rampouchu
vévodí obleva
Zákonům přírodním
těžko jen uniknou
zvláště před jedním -
- termodynamikou
Ač chladná to paní
mé ledy tají
v objetí nás halí
a dech se mi tají
Mám jedno přání -
vysvětlit div zvláštní:
je mráz klamné zdání?
či nízký bod tání
vlastní duše brání
jejímu zamrzání
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, Robin Marnolli, Tanecnice
Komentáře (1)
Komentujících (1)