Anotace: <p>Bílá růže kvete pod oknem,</p> <p>první sníh na ni...
Bílá růže kvete pod oknem,
první sníh na ni padá,
brzy i plot zapadá sněhem
a růže uvadne zcela.
Život však jde dál,
samá nástraha v něm číhá,
však láska vždy vítězí
a růže,vyroste jiná.