Anotace: <p>Černý kříž veliké moci,</p> <p>na poli jen tak stojí</p> <p>a...
Černý kříž veliké moci,
na poli jen tak stojí
a za hluboké černé noci,
zlé síly se ze zakletí osvobodí.
Až přijde ta noc,
kdy přijdou ONI,
pohltí nás temná moc,
co vytvoří Chaos.
Mocnosti temné síly,
ovlánou celou zem
a my,
jen otroci budem.
Však přijd zachránce,
tajemný dračí jezdec,
který překoná temné hranice
a tím je zlé moci konec.