Dál...a výš...
Anotace: Proč nemůže být trochu lepší ten dnešní svět...? :)
A co když můžu vznést se výš?
Letět nad potokem
V noci vidět, jak krásně spíš
A pak se probouzíš.
Spousta divných prázdných slov
Bylo už řečeno
Chci létat jako hejno bílých sov
A umývat špinavou oblohu.
Věčná škoda nastokrát
Když zhasne lampa věčnosti
V mé duši snad nastal zkrat
Tak jen dál, dál a výš …
Opět můžu vznést se výš
Zachránit náš smutný svět
Když prší, pořád krásně spíš
Jen spi, já přiletím …
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, ašari
Komentáře (0)