S mizerií,
čekám další úsvit,
je pozdě,
klubko se nekutálí.
A měsíční duchové,
vdechli mi do vlasů,
mrazení života,
ještě teď mě objímá.
Sem tam zamrzlá slza,
snáší se z nebes,
za naše studená srdce,
a za rohem...Vánoce.
Pojmu tě za muže,
ty nelesklý živote,
trápení (ne)skvostné,
a mně kručí v břiše!
Nočni psaní ti jde převelice dobře :0)
01.12.2012 14:56:27 | zamotán v nedospělosti
přišlo to z nenadání a za vteřinu už to tu bylo ,))
01.12.2012 16:23:45 | Kirsten