To je velká dřina bejt pořát v tý póze velkýho tvrďáka, viď? Tak si to užij...
17.02.2007 17:18:00 | hlodavec
Děkuji za pozitivní ohlas.
Ten ústav tam ostatně fakt je, i ta bílá maringotka. Kuřata tam prodává chlápek, na kterýho stojí za to jet se podívat.
Co se týče poznámky o vulgárnosti - nemám nejmenší ponětí, které ze slov v té básničce mohlo by býti vulgarismem - snad "generace"... Ano, to by mohlo být ono! To je skutečně sprosté slovo...
17.01.2007 15:06:00 | Dandysek
vim kde hledat kdyz potřebuju schovat hlavu od toho tam venku..nezklamal..Lucijena
16.01.2007 22:06:00 | Lucijena