KFC se nevyhýbám. Kousky bílé hmoty vykrakované z prvotní ropy stupněm krakování č. 6.1 jsou velmi dobře stravitelné, kromě toho je do této hmoty vstřikována velmi pálivá syntetická esence (Feferon červený - R201-6 a), která dává zapomenout na podstatu hmoty. V neposlední řadě strouhanka je ze skutečných rohlíků, což už se taky vidí málokde...
Dandysek
17.01.2007 14:59:00 | Dandysek