Postupem času
už spoustu věcí
lépe chápu
proč ukradli mi slunce
na rozhranní
noci
a rána
proč prázdné mám ruce
když po dlouhých nocích
bolí mě srdce
ta tíha nepřestává
ani když se
rozednívá
...
svírám ten pocit
a přeji si ať neskončí
všechno bývá jinak
než se vlastně zdá
o moje tělo
se voda mělká rozstříští
a já se rozproštřu
nahá ve vlnách
...