Anotace: Chci mít svoji jiskru...pro potěchu oka...a z ní drobný plamen...přítele i soka.
.... obdivuji všechny kdo .... svou touhu žít ...nedusí .....
.... a jdou do toho ...
/a ještě se o své pocity s námi podělí ... /
25.01.2007 10:18:00 | HarryHH
krasna...
city krotí,vášní vrah....to se mi strasne libi...
jj..
21.01.2007 00:10:00 | Lady Celebrian
Obdivuji všechny, kdo umí napsat báseň tak, aby se rýmovala. A měla obsah.
14.01.2007 21:15:00 | Judak