V proměně času vlídného
hledat smysl bytí
Protentokrát nečíst Nietzscheho
a poddat se jen žití
Plynout s klidem věčným
na Okraj střeštěných snů
V čase vlídně sečným
přát pravdu znaveným rtům
Mlčet a vnímat jen jsoucnost
mlčet a cítit život až po konečky řas
Pozorovat jako živá bytost
pozorovat a obdivovat čas
Smát se skrze duši jemnou
skrze oči z čokolády
Snít, i když iluze zebou
bát se vlastní samovlády
V proměně sebe v sebeblázna
najít smysl včeho, ničeho
Mysl čistá, prostě prázdná
osud, štěstí, strach - zničeno