neptej se
kolik hvězd zářilo na mém nebi
a kolikrát z vln mléčné dráhy padala do tmy
nebudeš to ty
s kým se budu topit v hrnku černé kávy
ale můžeš být ta lžička
která zamíchá naše osudy
a ikdyž to asi není to
co chceš slyšet
mám ráda ten způsob jakým otíráš si brýle
když přijdeš ze zimy
být lžička
jeví se stejným
jako svíčka
jenž posvítí
na vaše skvělá
vášní zmítaná
TĚLA.
Bravo!
03.12.2012 21:02:05 | kudlankaW