Tanečním krokem
Tanečním krokem
pomalu do ztracena
spolu jsme vtančili...
Však v zahradě zapomnění
asi zůstala jsem sama...
A přesto křížem krážem
brousím náš skládankový svět
a z písmen, tak náhodných
jako já...a...ty...
pořád skládám slova...
A přitom dobře vím,
že smysl nepřijde,
neb nikdy ani žádný nebyl,
jen ty ses ztratil
a mě jsi nechal
někde na půli cesty...
Komentáře (2)
Komentujících (2)