Kinetická
Anotace: musela jsem kvůli ní rozsvítit, jinak bych neusla.. bleskovka 22:33, jak se to rojilo, tak to padalo ja papír
derivace lásky podle času
se rovná "k" krát koncentrace slov
a neschopnost podlehnout hlasu
podléhá reakci prvního řádu
poločas rozpadu je zatím neurčen
pro nedostatek experimentálních dat,
rovnici proto nelze s jistotou ověřit,
může se jednat o pseudodruhý řád
"experiment in progress"
na autokláv nesahat,
krytalizace trvá dlouho,
chemie si žádá čas
zeptejte se syntetiků...
Přečteno 970x
Tipy 22
Poslední tipující: enigman, A. L. McCawley, tato22, Trystan ap Tallwch, JR, V.N.Losinský, Lenka Krásnodvorská, Isquieasuus, zamotán v nedospělosti, poetka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)