Anotace: je krása obsažena skutečně v předmětech nebo vychází z divákova oka?...
noční svět je zázračnej, nejen tady... v těch místech, kde jde o nejvíc...
roztančenost všeho v okamžiku... zázračně...
našla jsem ironii tak velikou, že se sama tomu divím a podléhám...
našla jsem smutek natolik fatální, že hledám cesty z toho vyjít do nekonečna...
našla jsem konečnost natolik zištnou, že hledám kousky nekonečnosti...
jsem ironická natolik, že to je na ostří nože...
o pravdivosti ani nemluvím...
jsem ostrá jako břitva... i když to není nutný, jenže já tu nutnost vím...
kráva se zaníceným vemenem... :-))
opak je pravdou... nedávno mi kamarád objal a řekl neboj se... schoulila jsem se pod jeho křídla a byla... nebojím se, pronesla jsem ... já vím, ale tak pojď a zavři oči... hebký to bylo.. celoživotně hebký... :-)
do sfér barevné snové euforie
roztančených obrazů
které mi dodávají nebývalou odvahu
užít si každou z nevšedních chvil
do kterých se vědomě
či podvědomě dokážu s tebou vypravit…
13.05.2017 02:55:46 | zelená víla