**~**~**~**
Upír..upír..upír
~~~~~~~~~~~~~~
Kdyby tě do krku snad upír kous
tvou sladkou krev by ochutnal,
zamazal by si taky ten svůj vous
jé,ten by pak ale vypadal.
A podívat se do zrcadla?
Ne.To upíři nesvedou,
tak od tvé krve upatlaní
raději si do rakve zalezou.
Schází se vždycky o půlnoci
tam vedou řeči o krvi,
že už to není to,co bejvalo
proč? Kdo jim odpoví?
Jednomu játra začínají tvrdnout
no jo,musel si z alkoholika cvaknout,
kvik,kvik,další jako to prase kvičí
to zase byla ta chřipka prasečí.
Ten co si z narkomana kapku líz
hledá si po lese jen lysohlávky,
aspoň jednu si musí denně sníst
jinak má absťák bez té svoji dávky.
Jo,ten život věčný vám milí upíři
už nějak kór moc nepřeje
a proto jen někde v truhle
a v nedobytném hradě
všem upírům v temnu dobře je…
+++++++
+++