Měsíc - Luna.
Luna vábí spící tvory,
nezajímá ji, že máme spory.
Mraky její magii lidstvu tají,
však jen pár lidem se nad ní dech tají.
Tolik tajemství a krásy,
vždyť nemá žádné srázy.
V malém kotouči snění,
kde sen se mění v bdění.
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomíno...
Komentáře (0)