Hříčka přírody
Anotace: ...
Sbírka:
Mé já
Hříčka přírody
voda rozpuštěná po ramena
vidím Tě nahou se koupat
v mých rozpacích.
Když v duši zlomená
seděla jsi na břehu
a vplétala růže
do copánků věčnosti,
která nás opustila...
Tak tence a konečně
že i mě samého překvapila.
Ta lehkost
couvání zakletých víl
do motýlích křídel
pláče
samoty...
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Sarah, Robin Marnolli
Komentáře (3)
Komentujících (3)