Víťazná
Anotace: Zvíťazila. Nad bolesťou. Aj ty to dokážeš
Už nesmútim
Nepadám.
Dokonca som porazila diabla.
Po záchrannom lane nádeje som siahla
Tvoje drsné slová
takmer uhasili moje hviezdy
a všetky tvoje sluby
sa rozdrvili na zrniečka maku.
Rozzúrená? Zranená?
Áno, chcel si ma takú.
...
No prišiel zvrat
Už nechcem byť to dievča ktoré si mal rád
A s potešením citím, že začínam byť iná
Áno, toto je presne tá chvíľa
Chvejúc sa hľadím na svoje dlane
cítim v sebe silu
Dokážem čeliť všetkému, čo sa stane.
Začínajú sa hojiť aj moje ubolené päty
Všetko zlé som hodila za hlavu-
Lebo nebudem recyklovať smeti.
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Paulín, Robin Marnolli, Joe Vai
Komentáře (3)
Komentujících (3)