Anotace: naděje, co srdci dopřeje chvíli dětského štěstí.... než přestane sněžit... https://www.youtube.com/watch?v=bzUt-D__cJQ Pokud si to k tomu nepustíte přijdete o dokonalý obraz =))
Plavovlasá slečna,
točí se dokola,
v náručí panenku,
s modrýma očima.
Před oknem do srdce,
tančí tanec radosti,
za záclonou něžností,
rozsypal se pytel se sněhem.
V očích něžných jiskřičky,
naděje, že bude líp,
úsměv, chladí vánek z venku,
mrazík hladí po záři snů.
Malá hrací šperkovnice,
bílá jako poduška,
co zakryla životní útrapy,
s poslední sněhovou vločkou.... přestala navždy hrát....
Je nádherná !! Akorát nevim jestli jsem ji měl teď číst..Mám slzy na víčkách a nestydím se to přiznat.Ale za to Ty ani básnička..nemůžete..Je fakt moc hezká .-)
05.12.2012 23:19:08 | Madanik
to je krásný od tebe.... jsem moc ráda, ne za slzy, i když někdy je lepší pokud ukápne slza, než když krvácí srdce ,)
05.12.2012 23:26:55 | Kirsten
No vidíš, stačí trochu sněhu a hned je na světě krásnějš ;-)
05.12.2012 14:58:53 | zamotán v nedospělosti
Jestli mi na tohle někdo řeknete že je to "depka báseň" .....víc radostně už asi fakt psát neumím:)))
05.12.2012 14:17:07 | Kirsten
joe má trošku pravdu, ale udělala jsi mi radost, báseň fajn, a mám rád Střihorukýho edvarda..a ta hudba te úžasně melancholická:-)
05.12.2012 14:54:34 | Robin Marnolli